T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / SALİHLİ - Kurtuluş Fevzi Lütfü Karaosmanoğlu İlkokulu

Kurtuluş Fevzi Lütfü Karaosmanoğlu İlkokulu

Telefon
02367141279
Belgegeçer
Yok
WEB
https://kurtulusio.meb.k12.tr
Adres
Kurtuluş Mahallesi 256. Sokak No 17 45310 Salihli / MANİSA
Vizyon
21. yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, geleceğin gençlerinin kusurlarını ve eksiklerini bulmayı değil, başarılarını gösterip alkışlamayı seçen anlayışı benimsiyoruz. Bulunduğu bölgede seçkin ve başarılı bir eğitim kurumu olarak insanların güven duyacağı, başarılı olacağını hissettirecek kaliteli eğitim kurumu olmak çabasındayız.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen eğitim sistemimizle; öğrencilerimizin, eğitimini mutlu ve sağlıklı olarak sürdürmesini sağlamak, ana dilini geliştirmesine yardımcı olmak, öğrencilerimize çevresini gözlemleyerek değerlendirip buradan evrensel kültüre yönelmeyi benimsetmek, öğrencilerimizi özgüvenini kazanmış, gelecekteki hedefini sorgulayarak, öğrenerek belirleyen gençler olarak yetiştirmek, ulusal - evrensel kültür değerlerine önem vermesini, farklı kültür ve yaşam biçimlerine hoşgörü ile bakmasını sağlamak, dünyadaki hızlı gelişime ayak uydurabilecek, üretken, yenilikçi, araştırmacı, çevreci gençler olarak ilgili alanlarına uygun etkinliklerde yer almalarını sağlamak, kendini spor ve sanatın herhangi bir dalıyla ifade edebilen gençlerin yetiştirildiği, her çocuğun tek tek ilgi gördüğü mutlu bir ortam yaratmaktır.
Başarılar
Öğretmen :36
Öğrenci :777
Derslik :12
Toplantı Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2549
Öğretim Şekli :Okulumuzda İKİLİ eğitim yapılmaktadır. 1. ve 2. sınıflar öğlenci, 3. ve 4. sınıflar sabahçı devresinde eğitim-öğretim yapmaktadırlar.
Saatler
Yaz Dönemi . Sabah: 08:00 - 13:00 Öğle : 13:00 - 18:00
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
YOK
Ulaşım
Okulumuza ulaşım kolaydır. Okulumuz Manisa İli, Salihli İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza ait servis yoktur. Okulumuz mahallemizin her köşesine yaya ulaşım mesafesindedir.
Yerleşim Yeri
Kurtuluş Mahallesi 256 Sokak No:17 45310 Salihli / MANİSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçemiz Salihli´den, ilimiz Manisa´ya 71 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır